• Het Parool

    17-10-2006 Een opdracht voor AFC Ajax Amsterdam met als thema: Ik ben Ajacied. Mijn schilderij kwam bijna paginagroot op de voorkant van het Parool!


  • www.OLEUK.nl

    week 7/ 9-16 februari 2009 Love is in the air Onweerstaanbaar toch?Ze zijn leuk, innemend, vrolijk én superverliefd. Toen wij deze schilderijtjes van Petra Neefjes zagen, waren we meteen verkocht! Wil jij ook een Harry & Anouschka aan de muur? Of zoek je nog een leuke verrassing voor Valentijn? De schilderijtjes zijn te koop! Meer informatie vind je op www.artep.exto.nl.


  • Flair online

    week 11-12 / 9-20 maart 2009 Liefde aan de muur Kunstenares Petra Neefjes maakt kleurrijke, vrolijke schilderijen. Na onder meer stadsgezichten, stillevens en landschappen is er haar nieuwste creatie Harry & Anouschka: ze zijn grappig, innemend, vrolijk én superverliefd ! Liefde aan de muur De Harry & Anouschka schilderijtjes zijn 20x20 cm groot en gemaakt met acrylverf. De verschillende schilderijen zijn allemaal even lief & kleurrijk. Wil jij je huis opfleuren met een Harry & Anouschka schilderij? Wij geven er eentje weg!