In 1995 ben ik afgestudeerd aan de Lerarenopleiding  in GRAFIEK en SCHILDEREN.

De figuurtjes uit de etsenserie en schilderijen ben ik daarna gaan verwerken in thema’s als het circus of het zwembad.

Allerlei onderwerpen komen aan bod, zo ontstaan een serie pinguïns en een serie spelende kinderen, die realistisch zijn geschilderd.

Vanaf 1997 tot nu heb ik mij laten inspireren door steden en dorpen in Zuid Europa hierdoor verschijnen tal van STADSGEZICHTEN.

Daarnaast verschijnen er monoprints, een sjabloon-techniek met olieverf en heb ik tientallen vazen beschilderd in cartoonstijl, de vrolijke composities zijn een succes.

De cartoonstijl komt ook tot uitdrukking in tal van schilderijen, de zware, zwarte contourlijnen bepalen de compositie en worden versterkt door explosieve kleuren.

In 2002 heb ik een serie vormcomposities gemaakt die in de vorm van stillevens tot uiting komt.

Dan verschijnen er DAKKIPPEN en DAKPINKIES ten tonele ! overal zie je ze vallen,glijden, botsen….een grappig gezicht J

Vervolgens ben ik landschappen gaan schilderen, de contourlijnen verdwijnen en er ontstaat een andere stijl. De vlakken in het landschap worden patronen in kleur.

In 2006 heb ik een opdracht voor AFC Ajax Amsterdam gemaakt, een schilderij met als thema : Ik ben Ajacied. Dit is een groot succes, het kunstwerk haalt bijna paginagroot de voorpagina van het Parool !!

Vanaf 2007 concentreer ik me meer op het maken van illustraties. Mijn figuurtje MURK ontstaat, een hondje die uitdrukking geeft aan zijn gevoel.

MURK wordt ingezet voor PINKPOST, een actie voor Pink Ribbon,waarbij een kaartje verstuurd kan worden om iemand met borstkanker te steunen.

Ook op mijn site zijn kaartjes van MURK  te versturen !